CONFIANÇA

Prestem un servei de CONFIANÇA, directe, personalitzat i integral. Posem al client al centre de la nostra gestió, aportant solucions a mida pel seu problema.

EFICIÈNCIA

Buscant donar tranquil·litat als clients, donem resposta RÀPIDA i EFICIENT a les situacions conflictives i perjudicials que els puguin afectar.

EXCEL·LÈNCIA

Ens basem en l’EXCEL·LÈNCIA TÈCNICA i la VOCACIÓ pel Dret, per garantir al nostre client un servei de qualitat.

PERSONALITZACIÓ

Estem compromesos amb els problemes dels clients i els tractem com nostres. El TRACTE PERSONALITZAT és fonamental en el nostre servei.

BONA COMUNICACIÓ

Prestem especial atenció a una BONA COMUNICACIÓ i COMPRENSIÓ de la que resulta la confiança necessària per la resolució de l’assumpte.

Metodologia

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients oferint el nostre servei tant de manera puntual com recurrent, tant a empreses com a particulars. Per això, la primera visita és fonamental per construir una relació de qualitat amb els nostres clients.

1.- A la primera visita s’avaluarà l’àrea d’actuació i es recollirà la informació i documentació pertinent per l’estudi, viabilitat i alternatives de l’assumpte.

2.- S’explicarà al client les opcions de les que disposa, extrajudicials i judicials, i es redactarà una proposta econòmica ajustada a les seves necessitats concretes.

3.- La gestió de l’assumpte es realitzarà amb la màxima transparència, professionalitat i completa informació al client sobre la seva evolució.

Truqui’ns per concertar una reunió, enviï’ns un WhatsApp o, si ho prefereix, pot omplir el formulari de contacte. Ens posarem en contacte amb vostè a la major brevetat possible.

Contacte